Lekker eten maakt blij...

Een bezoek aan dit charmante restaurant vergeet je niet.

Alles klopt hier tot in de kleinste details: de ontvangst, dat persoonlijk woordje uitleg van gastvrouw Leen en de gedrevenheid en passionele kookkunst van chef-kok en gastheer Guy.

Hij omschrijft zijn keuken als een Frans-Belgische keuken met moderne en originele accenten en gebruikt enkel kwaliteitsproducten van het land of uit de zee. Seizoenen spelen een prominente rol bij Guy en dat zullen liefhebbers van asperges, hoppescheuten, wild... zeker toejuichen.

Bij het doornemen van de kaart die om de drie à vier weken verandert, één constante: de kalfszwezeriken die in hoeveboter krokant gegaard worden.

Bij De kok en zijn Vrouw kan je ook nog terecht voor een ‘quick lunch’ (soep en hoofdgerecht - € 20), een zakenlunch (drie gangen - € 30) of de gastronomische menu (€ 50, met aangepaste wijnen € 62).

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras.

Het restaurant beschikt over een aparte ruimte, ideaal voor een familie- of bedrijfsetentje tot 12 personen.

Tenslotte vinden de wijnliefhebbers hier ook nog genoeg mogelijkheden om de maaltijd te bekronen met iets heerlijk van de verzorgde wijnkaart.

Bekijk onze sfeerbeelden

 

Artikel verschenen in Look Out, Editie Oost-Vlaanderen